Grym helg

Jag kan ärligt säga att jag inte kunde ha fått en bättre helg än den här, har varit så sjukt grymt och roligt. Sov över hos min fina vän Emelie och vi hade det så kul, såg på film, var ute och fotade i typ 3 timmar och det var som en dröm för oss båda. Vi satt och åt frukost på en fin plats vid en sjö och vid en brygga som vi fotade lite på som ni kan se på bilden. Tog en hel del seriösa bilder och en hel del oseriösa men det är det som är lite grejen med fotografering med, det är tillåtet att experimentera hur mycket man vill. Galet fin dag var det med vi bara satt mot solen och kände hur den värmde, och då kände man verkligen att våren var här. Har ni haft en bra helg? Det hoppas jag kram på er. 
norkal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>