Kramiga

Minns detta så väl var förra året när jag verkligen hade börjat bli så sjukt intresserad av fotografering och Emelie var det med, så vi bestämde oss för att dra och fota och bara ta random bilder på oss själva för skojs skull. Dom blev helt galna en del och vissa blev bara söta och kramiga. Den här underbara varelsen träffar jag snart igen, ska bli så roligt. Det är så typiskt oss att ta sådana här bilder när vi är tillsammans, men det är så roligt bara. vad små vi ser ut förresten, men som sagt var detta ett tag sen men ändå :)
DSC_0182

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>