Solig dag

Ibland har man dagar där man inte har något att skriva om alls, och en sådan dag har alla bloggare, idag har jag en sådan dag, fast min dag har tillbringats med te och bara slöat och bloggat, rätt nice ändå. Är inte alls aktiv vid mobilen som jag brukar utan låter bara den vara idag och det var samma sak igår. Redigerar lite bilder till min vän Emelie som är spänd på att få se dom och resultatet. Här är en av mina bilder som hon tog på mig. Det är så typiskt mig att se ut på detta sättet haha. Vi blev så nöjda med våra bilder och jag som har fotograferat längre blev faktiskt förvånad över hur resultatet blev på mina bilder. 
Det är inte lätt att fota i manuellt läge när det är så här soligt ute, oftast är det lättare att använda ett halvläge som P eller A. Därför var jag så förvånad, har verkligen utvecklats känner jag. 
mig

4 thoughts on “Solig dag

  1. Hej tycker hela du glänser så vackert i solen :)
    tycker dina bilder är jättefina :)
    Ha en fortsatt bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>