Vår

Hej mina fina!
Vad jag vill att våren ska komma på riktigt  nu, har hört att det ska bli varmt idag men dom här dagarna innan så har det varit så blåsigt och kallt tycker jag så vill gärna ha mer värme nu. I alla fall så fotade jag dom första blommorna som slog ut här hemma, blev så glad när jag såg dom. Visst är dom fina? Idag ska jag baka chokladbollar som mamma föreslog att vi skulle ha till fikat i eftermiddag, måste packa lite mer idag med ska följa med fina Emelie hem och sova över hos henne. Träffar fler vänner ikväll med så blir fullt upp. Imorgon får jag se om jag hinner blogga ska på kalas och är hos Emelie så får se men hoppas annars kommer det förmodligen ett inlägg på kvällen. Ni får ha en toppen dag :D puss o kram 
blommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>