Viktor

Haha Viktor när vi var ute och lekte så fick jag en ganska rolig och häftig bild på honom när han skulle skaka av sig snön. Vi var bara ute  och kastade en pinne och han fick lite snö på sig och var tvungen att skaka av sig det, och jag hade kameran med mig och fick denna bilden. 
har varit borta hos min mormor o morfar, sovit där en natt så att blogga har varit lite svårt nu dom här sista 2 dagarna då det inte har uppdaterats något. Nu kör vi igång igen så nu får ni hålla utkik. Har varit mycket folk hemma hos oss också så har lånat ut mitt rum så snäll som jag är.. Hoppas dom har trivts hemma hos oss, dom ska flytta hit och har kollat på några hus som vi har hjälpt dom med. Ikväll åker dom hem och Niclas och Hanna kom över en stund med mycket trevligt. 
Nu ska jag äta godis och ta det lugnt, kram på er. 
vijtor-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>